Tel : +31 (0)43 365 25 97 | E-mail : info@marlstone.org

Martin Hurkens op weg naar Harbin!

Comment are off

Martin’s droom gaat maar door, Harbin here we come!

Zijn nummer ‘you raise me up’ is op YouTube meer dan 11 miljoen keer bekeken en op Facebook zelfs meer dan 22 miljoen keer. Op dit moment bereikt de video ook veel mensen buiten Azië. Dit begon allemaal bij, Samuel Rad, een Canadese man uit Halifax. Hij kwam per toeval de video tegen en vond hem zo geweldig dat hij deze deelde op zijn Facebook pagina met de volgende beschrijving: ‘Simply beautiful! I am shaking while listening to it. This is the power of music folks....’. Mede hierdoor stegen de views op Facebook met meer dan 7 miljoen en ontving Martin aanvragen voor optredens uit Canada en Amerika.

Maar zijn dromen komen ook in Azië nog steeds uit. Tijdens zijn laatste bezoek aan Beijing was hij te gast in de live show speciaal voor finale van het EK voetbal. Deze show is door meer dan 300 miljoen mensen bekeken.

Na het succes van deze show nodigde de grote tv zender CCTV4 hem uit om te zingen tijdens hun grote nieuwjaar show welke op 31 december wordt uitgezonden.

Op 27 december vliegt Martin weer naar China voor een geweldige opdracht. Hij wordt namelijk ‘Iconic Ambassador’ voor de 29e Harbin China Sun Island International Snow Sculpture Art Expo. Dit is het grootste ijssculpturen festival van de wereld en wordt genoemd in de top 50 grootste evenementen ter wereld. Voor meer informatie over het festival klik hier.

In mei 2017 staat er ook nog iets groots op de agenda, namelijk een theatershow in 10 grote steden in China.

Genoeg dus om naar uit te kijken in 2017!

 

marlstone.org Martin Hurkens op weg naar Harbin!