Tel : +31 (0)43 365 25 97 | E-mail : info@marlstone.org

Marlstone Events & Entertainment verzorgt jaarlijks een aantal grote projecten. Van artiestenboekingen tot en met de facilitaire planning en van artiestenbegeleiding tot en met de afbraak van evenementen. Hieronder vindt u een aantal grote projecten:

marlstone.org Projecten

SNS Bank meeting-tour
In opdracht van SNS Bank mochten wij diverse meetings organiseren verdeeld over verschillende Nederlandse steden. We waren niet alleen werkzaam in de voorbereidingsperiode maar ook tijdens de meetings. Samen met PSL Sound & Light reisden we door heel Nederland om de opbouw, meetings en afbraak te co√∂rdineren. PSL Sound & Light zorgde voor de techniek op locatie. 

marlstone.org Projecten

Gulpener Bierfeesten

De Gulpener Bierfeesten zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de Limburgse evenementenagenda. Dit 3-daags evenement in het centrum van Gulpen wordt jaarlijks door duizenden bezoekers bezocht. Marlstone Events & Entertainment verzorgd buiten de artiestenboekingen ook de op- en afbraak van alle faciliteiten op het evenemententerrein. 

marlstone.org Projecten

Preuvenemint Maastricht
Al vele jaren is Marlstone Events & Entertainment verantwoordelijk voor de programmering en artiestenboekingen voor het grootste culinaire festival van Europa. Een 4-daags entertainment programma met zeer gevarieerde acts. Van Limburgse artiesten tot internationale sterren, aangevuld met de beste bands en orkesten uit Nederland. Daarnaast verzorgen de medewerkers van Marlstone Events & Entertainment het ontvangst en de begeleiding van artiesten gedurende het evenement.