Tel : +31 (0)43 365 25 97 | E-mail : info@marlstone.org
Set: 3 x 60 minuten
Overige info: crew prikt in op professionele geluidsinstallatie waar opdrachtgever voor dient te zorgen
Offerte / Boeking

U zoekt een band die ECHT all-round is en zich probleemloos aanpast aan ieder type feest of  evenement? Dan bent u bij Universe aan het juiste adres! Universe is een all-round coverband, bestaande uit zes professionele en zeer enthousiaste muzikanten. Met een buitengewoon breed en flexibel repertoire, een aanstekelijk enthousiasme en hun spontane interactie met het publiek biedt deze formatie een passende muzikale omlijsting voor vrijwel alle gelegenheden en doelgroepen. Reacties die Universe na afloop van een optreden regelmatig krijgt zijn onder andere: “Jullie spelen écht alles”, “We hebben echt zoooooveel complimenten over de band gehad!” en “Wát een energie stralen jullie uit!”

Het repertoire van Universe bestaat uit veel actuele hits, disco, dance, rock, soul. feestmuziek en natuurlijk ook de nodige klassiekers uit de jaren 70, 80 en 90! Het concept bevat interactieve onderdelen, die het publiek bij de show betrekken en de tent op zijn kop zetten! Zoals bijvoorbeeld onze “verzoekjesronde”.’

Het repertoire is altijd energiek en aanstekelijk, maar wordt zoveel mogelijk aangepast aan het aanwezige publiek, de gelegenheid en de wensen van de klant.  Ook stijldans- en carnavalsrepertoire behoort tot de mogelijkheden.

Universe is DE unieke combinatie tussen kwaliteit, sterk repertoire, interactie en feest!

marlstone.org Universe