Tel : +31 (0)43 365 25 97 | E-mail : info@marlstone.org
Set: 30 min
Offerte / Boeking

Deze geweldige zanger had in zijn 10-jarige carrière al vele hits. Na de succesvolle singles “Op een terrasje“, “De Griekse Melodie” en “Een koffer vol met dromen” kwam de landelijke doorbraak met “De Woonboot“. Deze nationale feesthit zette Stef Ekkel voorgoed op de kaart als bekende Nederlander.

Na de single “Ik heb je sleutel weggesmeten!” verschijnt er in de zomer van 2011 een fantastische feestknaller: “WAARHEEN, WAARVOOR“. Het oude lied van Mieke Telkamp is in een zeer verrassend jasje gestoken…Het nummer is één van de grootste hits tijdens het carnaval van 2012. En meteen daarna volgt alweer een nieuwe knaller: “De zwerver van Amsterdam”.

Inmiddels is Stef Ekkel één van de meest gevraagde artiesten van Nederland. De live – optredens van Stef zijn door zijn unieke liedjes en stemgeluid een echte belevenis en overal waar hij heeft opgetreden wordt hij teruggevraagd. Bovendien heeft Stef in de loop der jaren al zoveel hits gehad dat hij met alleen zijn eigen repertoire een zaal helemaal uit zijn dak kan laten gaan. Iets wat vele artiesten niet kunnen zeggen!

marlstone.org Stef Ekkel