Tel : +31 (0)43 365 25 97 | E-mail : info@marlstone.org
Set: Op aanvraag
Offerte / Boeking

Geworteld in het diepe zuiden van Limburg en daardoor beïnvloed door vele culturen en muziekstijlen is SPOT ON !

Spot On is een 11 koppige band die in het voorjaar van 2013 het daglicht zag in het achterzaaltje van een kroeg in Ubachsberg. Met leden die hun sporen al verdienden in meer of minder succesvolle maar steeds roemruchte bands en die een ding gemeenschappelijk hebben: Een muzikaal feest bouwen!

Onze muziekstijl laat zich het best omschrijven als…Divers. Met een voorliefde voor dansbare muziek uit de 60’s, 70’s en 80’s maar even gemakkelijk omschakelend naar Duitse Evergreens, Limburgse Carnavalssjlagers en Nederlandse luisterliedjes spreken wij gemakkelijk een breed publiek aan. Geen eigen nummers, ook geen zuivere covers….we vertolken topnummers met een eigen sausje.

Ons “front” is indrukwekkend met maar liefst drie lead-vocalisten: Paul met zijn solide, soms was rauwe zang, Bram die een lady-killing voorkomen combineert met een voorliefde voor feestmuziek en Marjolein wiens oogverblindende verschijning slechts overklast wordt door haar loepzuivere, sexy stem. Zij worden gedragen door een bulletproof sectie van drums, bas, gitaar en toetsen, opgezweept door een retestrakke 4 koppige blazerssectie.

Geen dolle verkleedpartijen op de bühne, geen electronische hoogstandjes, geen dance- of trancebeats….wij onderscheiden ons door eerlijke muzikaliteit, veelzijdigheid, plezier met elkaar en met het publiek.

Onze slogan: Lights out…Spot On……..It’s Showtime !!!!

marlstone.org Spot On