Tel : +31 (0)43 365 25 97 | E-mail : info@marlstone.org
Set: 30 min
Offerte / Boeking

In 1985 won Gerrie Knetemann de Amstel Gold Race, Paus Johannes Paulus II bezocht Nederland en…..
Snollebollekes werd geboren  onder de rook van Oirschot. Op zijn 1e verjaardag won hij de “Baby van het jaar verkiezing”  van Brabant. Al van kinds af aan was duidelijk dat hij geboren was om de showbizz in te gaan, zo won hij als peuter menig playbackshow met zijn wervelende Andre van Duin imitaties.
Tevens won hij in 1991 een speurtocht op Camping de Paal en werd hij 4e bij een vliegerwedstrijd in Boekel.
Na zijn puberteit ging hij Frietologie studeren op de universiteit van Leuven, hij ronde deze studie echter niet af.
Zijn poging om zwerver te worden in Parijs mislukte jammerlijk omdat hem door zijn sympathieke uitstraling steeds een overnachting werd aangeboden..
Na diverse overwinningen bij Mister Universe (2001 t/m 2007) werd het tijd voor een echte baan.
Terug in Nederland streek hij neer in Hilversum om voor de omroep BNN diverse programma’s te gaan maken.
Een oplettende platenbaas in het zuiden des lands merkte dit talent snel op en haalde hem terug naar het Brabantse land waar een ontmoeting met Jurjen Gofers en Dj Maurice volgde.
Met hun gezamenlijk gevoel voor humor, onzin, entertainment, muziek en hun passie voor carnaval en feestmuziek werd de act Snollebollekes geboren. Hun eerste hit Vrouwkes werd in 2013 verkozen tot “Partyhit of the Year”
 Hierna besloot  Berk Music de mannen een megacontract aan te bieden waar Justin Timberlake en Lady Gaga jaloers op zouden zijn en ontstond de opvolger Snollebolleke die wederom insloeg als een Bom. Dit was de Carnavalskraker van 2014! In veel hitlijsten staan de liedjes bovenaan en zelfs in België werd deze plaat veel gedraaid op landelijke radiostations.
De zomersingle Bam Bam (Bam) uit 2014 is de allergrootste zomerhit ooit geworden, waarbij de lambada in het niets zal vallen. Sinds begin 2014 speelt Snollebollekes menig zaal plat en ook de zomertour door Spanje en Portugal was een weergaloos succes.
Kers op de taart was de uitreiking van de BumaNL award voor beste single van het jaar voor "Vrouwkes".
Deze prijs ontvingen we van de prachtige Antje Monteiro aan de Parade in Den Bosch.........ooooeeeh lekker.
In 2015 schudt hij door en zoekt verkoeling met Lekker Likkie, dit najaar gaan we Links Rechts! Carnaval 2016 vieren we met Feestmutsen. Het creatief gestoorde team van Snollebollekes heeft een plaat gemaakt waarmee het feestseizoen weer volledig op z’n kop gaat.
Oftewel met Snollebollekes bent u verzekerd van Feest met een hoofdletter “V”.

En door.........

marlstone.org Snollebollekes