Tel : +31 (0)43 365 25 97 | E-mail : info@marlstone.org
Set: 30 min
Offerte / Boeking

Sjpringlaevend is een vastelaovendsduo bestaande uit Dwayne Horbag uit Gulpen en Femke Philippens uit Simpelveld. Allebei hadden ze al op zeer jonge leeftijd de weg naar het podium gevonden, maar ze leerden elkaar pas op de middelbare school kennen. Dit was toen ze in 2015 namens het Sophianum deelnamen aan het Tiener Vastelaovend Konkoer (TVK). Deze deelname beviel zo goed dat ze daarna besloten samen als zangduo verder te gaan.

Sjpringlaevend bouwde in drie jaar tijd een enorme bekendheid op en staat regelmatig op de diverse grote Limburgse podia: De 11de van de 11de in Maastricht, Aod op nuj in Heerlen, Auw Wieverbal Valkenburg, De Groëte Gulpener vastelaovesfinale, en de finales van het TVK, CLVK en het PLK dat ze in 2017 wonnen. Verder traden ze op tijdens de Sjolefestasie en het kanon van het balkon! Het dynamische duo heeft de afgelopen jaren ook menige zaal, groot en klein, op de kop gezet met hun energieke optredens. In 2017 werd hun door Dwayne Horbag zelfgeschreven nummer “Mit vastelaovend waed Limburg herboren” ruim 24.000 keer bekeken op YouTube. Twee maanden later scoorde ook hun dancenummer "RAAK!" meer dan 12.000 views. Sjpringlaevend weet met deze nummers in combinatie met Limburgse en Duitse hits van elke gelegenheid een feest te maken!

Het dynamische duo treedt ook op tijdens feest-festiviteiten en oktoberfeesten. Ze hebben speciaal voor deze gelegenheden een geweldig programma samengesteld met de nadruk op de grootste Duitstalige hits van vroeger en nu, zoals: Marmor stein und eisen bricht, Schenk mir dein herz, Ich bin wie du, Atemlos, Das rote pferd, Sweet Caroline en veel meer. Een half uur meezingen en interactie met het publiek. 

marlstone.org Sjpringlaevend