Tel : +31 (0)43 365 25 97 | E-mail : info@marlstone.org
Set: 30 min | Buutte
Offerte / Boeking

Rob Scheepers beleefde een stormachtige introductie in de Nederlandse theaters. Voor de razend succesvolle nieuwjaarsconferences van 2014 en 2015 was geen kaart meer te verkrijgen. De grote zaal van het Parktheater was begin 2016 zelfs vier keer uitverkocht. In Toomler won Rob in 2015 de Padoem Patsss Oneliner Extravaganza, waarop hij een aantal keren mocht aanschuiven bij DWDD. Ook was Rob te zien in de TV reeks van ‘Padoem Patsss, de oneliner show’ (VARA/BNN) op NPO3. Vele mediaoptredens later weet ook de rest van Nederland hoe grappig Rob Scheepers is.

Rob is sinds april 2016 in de theaters te zien met zijn voorstelling 'Schroot'. Voor het voorjaar van 2017 staat er een tournee gepland die Rob ook buiten Brabant zal brengen. Daarvoor nog zal Rob zijn derde, en voorlopig laatste, oudejaarsconference 'Uitgescheept' opvoeren waarmee hij langs de vaste theaters in Brabant zal touren. Wederom is de tournee groter en ook nu zal Rob eindigen in het Eindhovense Parktheater. De volledige tourschema’s kunt u terugvinden onder het kopje ‘agenda’.

Naast de theaters is Rob actief als columnist, is hij fervent twitteraar en tonprater en wordt hij veelvuldig gevraagd voor bedrijfsoptredens. Sinds april 2016 brengt hij iedere vrijdag de rubriek 'De week in oneliners' bij Martijn Muijs op Radio Veronica.

marlstone.org Rob Scheepers