Tel : +31 (0)43 365 25 97 | E-mail : info@marlstone.org
Set: 30 min
Overige info: crew prikt in op professionele geluidsinstallatie waar opdrachtgever voor dient te zorgen
Offerte / Boeking

Feest vanaf de eerste seconde!
Met de snelst groeiende feestact uit het Zuiden!

Party Kryner "spreek je uit als krainer" zorgt bij ieder evenement voor feest en sensatie vanaf de eerste seconde. Of de zaal nu wel of niet is opgewarmd, een set van Party Kryner is gegarandeerd feest. Twee muzikale top talenten hebben elkaar een paar jaar geleden gevonden. Een geweldig duo die er alles aan doen om met ieder optreden het dak eraf te spelen.

Aan alles is gedacht en niks wordt aan het toeval over gelaten. We hebben een akkordeon virtuoos "Kevin van den Eijnden" die als geen ander op "Steirische Harmonika" speelt en zanger - entertainer Ronald Pijls die met zijn geschoolde stembanden ooit de "Limburgse René Froger en Robbie Williams genoemd werd. Mix dit duo met een dosis humor en een slagingsdrang van 200%, dan heb je Party Kryner.

Bekende Duitstalige titels zoals "einen Stern, Hulapalu, Sierra Madre, Hey Man Polka, de Rosie Polka en vele anderen worden overgoten met hun eigen tiroler sausje. Daarbij worden knallers als Let me entertain you, Summer of '69, La Bamba, Breakaway en de inmiddels landelijke aprés-ski- en oktoberfeest hit Geronimo gespeeld. Hun Engelstalige versie van "Böhmischer Traum" die ze samen hebben gemaakt met de bekende DJ Kicken wordt nu ook in diverse landen opgepikt. 

Als u Party Kryner nog niet kent, zal dit duo u zowel op accordeon als vocaal doen verbijsteren. Ideaal geschikt voor Oktoberfeesten, zittingen, meifeest, zomerfeest, schuttersfeest, carnavalszitting en eigenlijk elk evenement waar feest gevraagd is voor jong en oud.

Party Kryner promo 2018


Party Kryner live amateur beelden 2017 - 2018 


Download hier de technische rider van Party Kryner...

Een greep uit de setlist (deze wordt maandelijks bijgewerkt met nieuwe nummers)
Einen Stern
Hey man polka
Hey Rosie polka
Das Esellied (Hia hia hia ho)
Du schaffst das schön
Alle Hände gehen jetzt zum Himmel
Hulapalu
Kufsteinlied
Misomaoradi
Ab Jetzt nur Aprés-ski
Let me entertain you
Geronimo
Something Stupid
La Bamba
Que Sera
Summer of '69
Breakaway
Limburgse Feest Medley
Op de Latte
Dat lukt dich waal
Alle hendjes gaan Noe de loch on.

marlstone.org Party Kryner
marlstone.org Party Kryner
marlstone.org Party Kryner

marlstone.org Party Kryner