Tel : +31 (0)43 365 25 97 | E-mail : info@marlstone.org
Set: 30 min
Overige info: crew prikt in op professionele geluidsinstallatie waar opdrachtgever voor dient te zorgen
Offerte / Boeking

Zet 3 gelouterde muzikanten met passie voor Tiroler-muziek en meer dan 100 jaar muziekervaring bij elkaar en de chemie doet de rest: “Ohne Gewähr” is geboren, een formatie die elk volksevenement met de juiste stemmingsmuziek weet te overgieten.
Wie kent inmiddels niet in deze regio (en ver daarbuiten) Theo Kicken, die met zijn 4 meter lange alpenhoorn het publiek op de tafels weet te krijgen? Maar Theo is in de eerste plaats tubaspeler die met zijn Lechner in alle basregisters de toon weet te zetten voor menig genre.

Of het nu gaat om onvervalste Oberkraïnermuziek of om afwijkende genres die met een Oostenrijks tintje overgoten moeten worden. Voor deze muziek is een accordeon natuurlijk onmisbaar en die is in goede handen bij Raymond De Laruelle. Raymond heeft iets met toetsen want niet alleen met een accordeon kan hij fantastisch overweg, hij is volleerd toetsenist die er niets voor voelt om slaafs zijn partijtje te spelen maar telkens weer in staat blijkt met zijn rijke improvisatievermogen ook het publiek te bespelen. En dan hebben we John Göbbels nog, die op een voortreffelijke wijze het vocale stuk voor zijn rekening neemt, al dan niet begeleid door Theo en Raymond als achtergrondzangers. Maar bovenal is John ook de entertainer die de lijm tussen de bandleden en het publiek vormt, die het gevarieerde muziekprogramma aan elkaar praat en de gave heeft om aan te voelen hoe de muziekkeuze getuned moet worden op de stemming van het publiek.

Kortom met de band “Ohne Gewähr" is men verzekerd van een geslaagd evenement.

marlstone.org Ohne Gewähr