Tel : +31 (0)43 365 25 97 | E-mail : info@marlstone.org
Set: 2 x 90 minuten
Offerte / Boeking

NoiZZ, de 6-mans formatie uit Parkstad is sinds de oprichting in de zomer van 2005 uitgegroeid tot een van de beste en meest spraakmakende pop-rockcoverbands in Limburg.

NoiZZ trakteert je op een mix van populaire dance, dampende rap, krachtige rocknummers en swingende funkcovers. Door hun bijzondere repertoire en hun ontembare energie, aangevuld door een spetterende licht- en geluidshow gaat ieder publiek uit zijn dak!

Melanie, Roy, Bram, Sergio, Fred en Norman zijn muzikanten die al jarenlang furore maken in het covercircuit. Met deze knallende bezetting zullen de Nederlandse kroegen en feesttenten op hun grondvesten daveren!

Uiteraard werd NoiZZ ook gevraagd om menig bedrijfsfeest om te toveren tot een onvergetelijke knal-party,hét grote evenement waar de medewerkers nog het hele jaar over praten.

Bekende gezellige kroegen in Zuid Limburg zoals: Woetsjtok Brunssum, Tapas Sittard, Jill Murphy’s Roermond, Café Anno Geleen, Nr7even Heerlen, Blok 10 Horst, Stoba Echt etc. etc, mogen in de lange rij van optredens niet ontbreken. Wil je ons een keer bewonderen, kijk dan in onze agenda, of neem gewoon contact met ons op….

Let’s make some NoiZZ!!!

marlstone.org Noizz