Tel : +31 (0)43 365 25 97 | E-mail : info@marlstone.org
Set: 30 min
Offerte / Boeking

Eind tachtiger jaren besloten 3 voetbalmaatjes hun voetbal te verruilen voor een microfoon en daar hebben ze feestend Nederland een groot plezier mee gedaan! Sinds 1989 is ‘Timeless’
een begrip waar het gaat om 70’s en 80’s muziek op bruiloften en bedrijfsfeesten. Onder het motto: “Let the boogie set you free” weten de heren er elke keer een waar feest van te maken met ‘The Best of Motown’ in hun repertoire.

In 2000 veranderde het trio in een duo en ging de nieuwe formatie, met Marcel Bogarde en Eric Jacott, verder als ‘New Timeless’. Met hun talenten, kwaliteit en enthousiasme weten Marcel en Eric keer op keer de zaal voor zich te winnen. De herkenbare muziek, juiste performance en dynamische uitvoering zorgen ervoor dat er een schitterende show op het podium staat. Een absolute top- act van internationale allure die het gegarandeerde hoogtepunt van ieder feest is. De uiterst stijlvolle wijze waarop zij hun act brengen maakt “New Timeless” geschikt voor een zeer gevarieerd publiek en velerlei gelegenheden.

Haal uw dansschoenen maar vast uit de kast… New Timeless is coming!

marlstone.org New Timeless