Tel : +31 (0)43 365 25 97 | E-mail : info@marlstone.org
Set: 30 min
Offerte / Boeking

In 2010 heeft mijn jongste dochter mij opgegeven voor het RTL-programma ‘Hollands Got Talent’ zonder dat ik het wist. Na enige twijfel heb ik toch besloten om mee te doen aan dit geweldige programma. Zonder dat ik enige verwachting had over hoe ver ik zou komen, bereikte ik de finale. In mijn stoutste dromen had ik niet gedacht dat ik de finale ook nog zou winnen. Een fantastische ervaring! Als werkeloze bakker ging er een nieuwe wereld open! Mijn hobby was altijd al zingen geweest en nu was er de gelegenheid om van mijn hobby mijn beroep te maken. Ik heb deze kans dan ook met beide handen aangegrepen.

Na het winnen van de finale kwamen er steeds meer aanvragen binnen voor optredens. Naast de optredens heb ik ook nog een eigen videoclip opgenomen in het centrum van Maastricht. ‘You raise me up’. Zonder dat ik het zelf wist werd deze video ontzettend populair op YouTube en social media. Deze video ging de hele wereld over en voor dat ik het wist kwamen ook de aanvragen binnen vanuit: China, Taiwan en Japan. Dit resulteerde in diverse uitstapjes samen met mijn vrouw naar deze prachtige landen om voor volle zalen te mogen zingen.

Ondertussen heb ik al prachtige optredens mogen verzorgen in onder andere de landen: China, Taiwan, Japan, Italië, Frankrijk, Turkije en Duitsland. Ook in Nederland mag ik diverse optredens verzorgen samen met de beste Harmonieën, Fanfares en Symfonie orkesten. Dit is voor mij een genot om te mogen doen!

Op dit moment ligt er nog een uitnodiging vanuit New York en een grote tour door China. Daarom zeg ik altijd: ‘dromen mag, en soms komen deze ook nog uit’.  

marlstone.org Martin Hurkens

marlstone.org Martin Hurkens