Tel : +31 (0)43 365 25 97 | E-mail : info@marlstone.org
Set: 30 min
Offerte / Boeking

Martijn Fischer studeert in 1997 af als acteur aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Tijdens zijn studie verdiende hij zijn brood met het zingen in een feestbandje. Na zijn studie werkt Martijn bij theatergezelschappen zoals RO theater, het Nationaal Toneel, het Amsterdamse Bostheater, met regisseurs als Matthijs Rümke, Peter de Baan en Pieter Kramer. Zo is hij te zien naast Tjitske Reidinga, Loes Luca en Peter Blok in de stukken De Ingebeelde Zieke en Augustus: Oklahoma van de Utrechtse Spelen.

Op televisie en het witte doek is Martijn te zien in o.a. Baantjer, Afblijven!, Gooische Vrouwen, en VRijland. In 2013 zingt hij tijdens de kroning op het museumplein en treedt hij op in de Ziggo Dome tijdens de vier uitverkochte concerten Holland zingt Hazes.

Sinds 2012 vertolkt Martijn de hoofdrol van André Hazes in de Joop van de Ende musical Hij Gelooft In Mij, de succesvolle musical is ruim 2 jaar te zien zijn in het Amsterdamse De la Mar Theater. Voor deze rol ontvangt hij in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol.

marlstone.org Martijn Fischer