Tel : +31 (0)43 365 25 97 | E-mail : info@marlstone.org
Set: 30 min
Offerte / Boeking

Het Zangduo Op Ös! bestaat uit de zangeressen Marie-José Soons en Brigitte Klinkers.

Het duo is sinds 2010 zeer actief in de Vastelaoveswereld en zijn in het LVK-wereldje geen onbekende meer  (2 maal Halve Finalist met “Wat ’n Geveul  en ‘Veer blaoze oet”) en  In 2015 hebben ze met ‘Belaef Vandaag’ in de Finale gestaan van het LVK.

Daarbij hebben ze menig liedjeswedstrijd gewonnen met hun eigen liedjes gecomponeerd door Huub Lemmens en teksten van Herman Geenen en Lilian van Eijs of covers van nummers als ‘Tornero’ en ‘Does your mother know’.

Ook hun limburgstalige cover ‘Engel van mien Hart’ laat hun veelzijdigheid zien. Gevoelig en mooie samenzang zijn de dames niet vreemd. Hun zomernummer ’1000 nachte gewach’ is in 2016 op menige tv-zender en radio te zien en te horen geweest.

Hun optredens kenmerken zich als zeer dynamisch en hun enthousiasme is aanstekelijk.  Door hun  spontaniteit en interactie met het publiek  weten de charmante dames van elk optreden een feest te maken!

Door hun jarenlange ervaring (Marie-José zingt al vanaf haar 7e levensjaar en heeft  ervaring als zangeres in bands als Mannheim,  Booze & the Wildcats, 10 PM, Miss Funky Fly), zijn zij niet alleen thuis in het Limburgstalige repertoire maar beschikken ook over een volledig duits èn engelstalig repertoire waaronder hun specialiteit ABBA! Een volledig ABBA-repertoire hebben de dames zich eigengemaakt en kunnen daarvoor speciaal geboekt worden.  

Het is tevens mogelijk om Zangduo Op Ös! te boeken met Live-band (zowel met hun limburgstalige repertoire als ABBA-repertoire).  Hierdoor kan een middag- of avondvullend programma aangeboden worden.  Professionele muzikanten uit de Limburgse muziekwereld begeleiden de dames  dan een uur en daarnaast wordt er een all-round repertoire gespeeld  met hits uit de jaren ’80 tot heden!

Voor iedereen een feest van herkenning om te zingen èn dansen op hits als Waterloo, Dancing Queen , Voulez-Vous, Mamma Mia!

Een bijzondere reis door de muziekgeschiedenis en hun Liefde voor de muziek zullen zij vol passie overdragen aan hun publiek.

marlstone.org Duo Op Os