Tel : +31 (0)43 365 25 97 | E-mail : info@marlstone.org
Set: 30 min
Offerte / Boeking

Don Kiesjot is een gemêleerd gezelschap dat als 5 koppige zanggroep op onderhoudende wijze Limburgse dialectmuziek ten gehore brengt.

De groep bestaat uit louter door de wol geverfde zangers, die hun sporen in de muziek zeker al verdiend hebben.  Hun optredens zullen hoofdzakelijk bestaan uit eigen nummers, die gemakkelijk door het publiek kunnen worden opgepakt….

De groep werd in de lente van 2016 opgericht door Guus Steinen die daarvoor 16 jaar lang bekend stond als de oprichter en de liedjesschrijver, kortom de man achter de groep Kartoesj.  Nu zoekt hij een nieuwe uitdaging met zijn zanggroep Don Kiesjot .  Buiten “ 4 edelmannen” dient zich binnen Don Kiesjot  een “edelvrouw” aan  in de persoon van dochter Chrissy Steinen. 

Naast  dit muzikale duo is Ed Gravee zeker geen onbekende in het Limburgse land.  De coverbands Anderkovver en Manilla waren twee paradepaardjes waar hij zijn muzikale ei in kwijt kon,  waarna deze Bourgondiër solo door de provincie ging trekken. 

Bas Kielen is een muzikale duizendpoot die deel uit maakt van de groep Sixpack , en die zich daarnaast helemaal thuis voelt bij deze nieuwe uitdaging . Ronald Claessens is eveneens in onze provincie van alle muzikale markten thuis en is o.a. bekend door zijn rol binnen Sixpack en de bekende groep Misjmasj.

Don Kiesjot  zal zich vooral gaan manifesteren als zanggroep, met leuke aanstekelijke muziek met amusante teksten die het op feesten en partijen goed doen. Zij zullen bovendien zeker ook in het vastelaovesseizoen van zich doen spreken.   

marlstone.org Don Kiesjot