Tel : +31 (0)43 365 25 97 | E-mail : info@marlstone.org
Set: 3 x 45 min
Overige info: crew prikt in op professionele geluidsinstallatie waar opdrachtgever voor dient te zorgen
Offerte / Boeking

Een non-stop live-band experience vol verrassingen! 12 jonge topmuzikanten op het podium, die samen zorgen voor één bonk energie, show en feest! De breedheid van het repertoire is vergelijkbaar met dat van een DJ, maar wordt volledig live gespeeld. Twee professionele danseressen in het front zorgen ervoor dat er minstens zoveel te zien als te horen valt! Laat je meeslepen van soul naar dance, van disco naar 90’s hits en van rock naar latin! De muziek is herkenbaar, dansbaar en vol energie. De muzikanten zijn professioneel en razend enthousiast! Dimension12 is de ultieme live-band ervaring!
 
Dimension12 telt 12 jonge professionals op het podium. Maar ook naast het podium wordt gewerkt aan Dimensi­on12: een doordacht concept, kleding, licht en geluid spelen belangrijke rollen. Dimension12 is trendy en verrast het publiek met een unieke show. Het drie dames en één heer sterke front staat garant voor sterke, meerstemmige zang, indrukwekkende choreografieën, feest en volop interactie met het publiek! De muzikale basis staat als een huis en wordt neerge­zet door een vierkoppige ritmesectie en vier blazers. Het is een rijk gevulde bandbezetting, waar geen concessies aan worden gedaan! Dimension12 werkt met voor­af uitgeschreven arrangementen, uiteraard met voldoende ruimte voor improvisatie. Een optreden van Dimension12 bestaat uit drie non-stop sets van elk 45 minu­ten. Begeleiding van artiesten is voor­af bespreek­baar.
 
Het repertoire van Dimension12 is herken­baar voor iedereen en resulteert in een uitbundige feestsfeer! Dimen­sion12 geeft energie! Alle nummers nodigen uit om te dansen en mee te zingen. Een greep uit het repertoire: Bruno Mars, Beyoncé, Michael Jackson, 90’s dance hits, Rihanna, Earth Wind & Fire, Avicii, Donna Summer, Armin van Buuren, Red Hot Chili Peppers, Duitse schlagers, Grease, Happy Hardcore, AC DC, Black Eyed Peas, Gustavo Lima, Pitbull, Spice Girls, Meatloaf, Gloria Estefan, Abba, Christina Aguilera en ga zo maar even door!

marlstone.org Dimension12