Tel : +31 (0)43 365 25 97 | E-mail : info@marlstone.org
Set: 60 min | Bubbling/Ecletic
Offerte / Boeking

Wanneer Dave nog maar net 16 jaar is, wordt hij door een model scout op straat aangesproken. Een contract bij een modellen bureau, foto-shoots in Kaapstad, Milaan en London komen niet lang daarna op zijn pad met als hoogtepunt een show die hij loopt op de catwalk voor Tommy Hilfiger.

De goede looks en het karakter van Dave blijven ook niet onopgemerkt in TV-land. In 2012 wordt Dave op 18 jarige leeftijd gevraagd om mee te doen aan Fort Boyard. Het balletje gaat rollen en Dave is de zien in de tv programma’s als “Welkom bij de Kamara’s” en in  “Sterren springen”. Wanneer de “Roelvinkjes” in 2015 met hun eigen reality-serie op RTL5 te zien zijn, maakt dat de bekendheid van Dave alleen nog maar groter.

Tijdens de serie komt Dave er achter hoe graag hij een carrière als DJ zou ambiëren. Zich ontwikkelen achter de draaitafel wordt dan ook één van zijn grootste ambities. Na diverse cursussen gevolgd te hebben, en dagenlang oefenen is Dave klaar om zijn kunsten in Nederland ten gehore te brengen.
Medio april 2015 begon Dave met het draaien in het land en dat bleek een gouden greep, Dave trok door het hele land en zelfs buiten de landgrenzen wordt hij warm onthaald door zijn fans.

Het succes wat hij daarmee heeft behaald kwam als een grote verassing en bleek ongekend te zijn: In 2015 werd Dave ruim 300 keer geboekt. Een laat later doet hij mee aan het RTL5-programma Expeditie Robinson én krijgt hij zijn eigen realityshow ‘Dave Het Huis Uit’.

marlstone.org Dave Roelvink