Tel : +31 (0)43 365 25 97 | E-mail : info@marlstone.org
Set: 3 x 45 min
Overige info: crew prikt in op professionele geluidsinstallatie waar opdrachtgever voor dient te zorgen
Offerte / Boeking

In de ruim 12 jaar dat Beethoven nu bestaat, heeft de band nooit stilgezeten.  Elk jaar weer heeft zij zich verder ontwikkeld,  altijd vernieuwend en trendsettend. Zo staat Beethoven inmiddels al vele jaren aan de top van het nationale en internationale entertainmentcircuit.

De passie en de creativiteit zijn nog springlevend en hebben we weer naar nieuwe wegen gezocht om nog veelzijdiger te zijn en ons publiek nog meer “Beethoven” te geven.
Uniek aan Beethoven is, dat wij werken met maar liefst vier leadzangers, met elk hun eigen sound en stijl. Zij wisselen elkaar af op het podium, zodat er steeds iets nieuws gebeurt op het podium en een optreden altijd verrassend is en nooit verveelt. Sinds dit jaar zijn de gelederen versterkt met twee fantastische jonge muzikanten, zodat we nu met zijn zevenen zijn tijdens openbare optredens en grote evenementen. Zo hebben we een nog betere en intense, nieuwe sound gecreëerd en is er niets wat we niet kunnen spelen.

Met onze repertoirekeuze willen we een zo groot mogelijk publiek aanspreken.  Het wordt dan ook met zorg uitgezocht en samengesteld.  Zo spelen we de absoluut nieuwste songs uit de Hitlijsten. Daarnaast doen we ook het beste van de Nineties, gaan we de gabbermuziek van de Happy Hardcore-tijd niet uit de weg, mixen we Old-school Hip-Hop met hedendaagse rap, gaat het dak eraf met lekkere Nederlandstalige liedjes en stampende feestmuziek en hebben we fantastische Bubblin-medleys. Als klap op de vuurpijl sluiten we af met onze dance-serie die een ware Sensation White party op gang brengt. Beethovens grootste kracht is echter dat we niet werken met vaste setlists, maar dat we vanaf het podium ons publiek en de sfeer scannen en daar ons repertoire ter plekke op aanpassen.

marlstone.org Beethoven Exclusive