Tel : +31 (0)43 365 25 97 | E-mail : info@marlstone.org
Set: 30 min / 45 min
Overige info: crew prikt in op professionele geluidsinstallatie waar opdrachtgever voor dient te zorgen
Offerte / Boeking

Een unieke combinatie tussen de atletische kunsten op de Steirische Harmonika en klassiek geschoolde zangstem. 

Topsport met een keur aan bekende meezingers en eigen hits in "oberkrainer saus”. Pas 2 jaar geleden startte accordeonist Kevin van den Eijnden en zanger Ronald Pijls het duo Party Kryner. Party Kryner is misschien wel de snelst groeiende act van het moment, niet alleen qua naamsbekendheid en boekingen, maar ook qua professionaliteit.

Het seizoen van Party Kryner loopt het hele jaar door en blijft niet binnen de Limburgse grenzen, door heel Nederland, België en Duitsland zet het duo de tent wekelijks op z’n kop!.  Wilt u op uw oktoberfeest, heren- en dameszittingen, carnavals evenementen, bedrijfsfeesten, schuttersfeest, Schlagerfeesten, familiefeesten iets heel nieuws op het podium? Een act die afwijkt van alle andere?

Met moderne Trachten Stijl en accordeon, maar ook met strakke looks en vette drums, de grootste hits van de afgelopen jaren en die van nu overgoten met onvervalste Oberkrainer Sauce.
Jarenlange podiumervaring in binnen- en buitenland, een klassiek geschoolde zangstem en een bekroonde accordeonist staan garant voor een professionele show, kortom iedere feestelijke gelegenheid verdient “Party Kryner”

Met de slogan “Party mit den größten Knallern aus den Eighties, Nineties und das Beste von heute mit Oberkrainer Sauce” slaat dit duo de spijker op zijn kop. 

Download hier de technische rider van Party Kryner...