Tel : +31 (0)43 365 25 97 | E-mail : info@marlstone.org
Set: 30 min / 45 min
Overige info: crew prikt in op professionele geluidsinstallatie waar opdrachtgever voor dient te zorgen
Offerte / Boeking

In de korte periode dat Party Kryner bezig is als duo is hun agenda al goed gevuld. Ieder optreden is vanaf de intro tot de sugabe een groot succes. Het duo is te vinden bij carnavals evenementen, dames zittingen, zomerfeesten, oktoberfeesten, prinsenbal van Limburg tot Friesland maar ook in België en Duitsland treed Party Kryner regelmatig op. Bij de grote evenementen zoals Oktoberfeest Brunssum, Vudel das köningsfest in Veghel, Oktoberfeest Arcen, 11de van de 11de Maastricht, Aod op Nuj Heerlen, Klonenkonkoer Kerkrade, Auw Wieverbal Valkenburg en Statie Festatie in Roermond is Party Kryner van de partij.

Met de slogan “Party mit den größten Knallern aus den Eighties, Nineties und das Beste von heute mit Oberkrainer Sauce” slaat dit duo de spijker op zijn kop. 

“Oberkrainer Sauce”
In 1953 ontwikkelde de Sloveense broers Slavko en Vilco Avsenik de Oberkrainer stijl. Oberkrain is Duits voor de Sloveense regio Gorenjska waar Avsenik vandaan komt. Oberkrainer muziek bestaat altijd uit een accordeon, trompet, klarinet, slaggitaar en bas.
De nummers van Party Kryner zijn doorgaans bekende hits van de jaren 80 tot nu in verschillende talen met hun eigen “Oberkrainer” sauce. Daarnaast spelen ze op geheel eigen wijze bekende Oostenrijkse en Duitse Schlager afgewisseld met bekende en eigen Duits, Engels en Limburgstalige nummers.

Kevin van den Eijnden winnaar van ‘de sjeng’ in 2012 een prestigieuze Award uitgereikt aan veelbelovende Accordeon spelers was een prachtige erkenning van zijn muzikaliteit. De voorliefde uitgaat naar de Alpenland muziek heeft hij nooit onder stoelen of banken willen steken. Hij heeft een aantal jaren in een aantal internationale muziekgezelschappen mogen participeren als lead accordeon speler en zanger. Enkelen jaren erna speelde Kevin in de wereld beroemde band ‘Wir Sind Spitze!” Kevin is vooral bekend van de harmonica klanken tijdens hun internationale hit "Hey Rosie".  Toen het noodlot hem velde door een aandoening aan zijn arm viel plotsklaps het muzikale doek voor Kevin, de grote droom schudde hem ongewild wakker waarna hij niet meer accordeon kon spelen. Na een revalidatie van maanden kwam hij in contact met Ronald Pijls. Samen zijn ze op zoek gegaan naar een mogelijkheid om samen hun dromen te volgen en waar te maken. 

Ronald Pijls in 2015 25 jaar in het artiesten vak, leeft en ademt zijn hele leven al muziek. Na een klassieke zangopleiding en diverse workshops, startte de lange zoektocht naar zijn stemgeluid en identiteit. Vol ups en downs wist hij door te zetten tot de artiest en entertainer die hij nu is. Ronald zegt zelf “Ik heb in de jaren veel geleerd en ik weet nu wat ik wel en niet kan, en dat is heel belangrijk voor een serieuze artiest met ambities” Zijn leven kende al vele “titels” en prachtige optredens, in de jaren ’90 werd hij ook wel de Limburgse René Froger genoemd waarna hij in de jaran ’00 regelmatig het citaat ‘Limburgse Robbie Williams” kreeg. In die 25 jaar heeft hij opgetreden voor honderd duizenden mensen met zijn Limburgs, Engels, Neder- lands en Duitstalige nummer. Al jaren had Ronald het idee om bekende nummers om te zetten in een heel andere stijl. Toen Ronald eenmaal contact had gelegd met Kevin was deze link natuurlijk snel gelegd, de wereld muziek zanger en entertainer en de steirische accordeon virtuoos is de combinatie Party Kryner geworden.


Download hier de technische rider van Party Kryner...